Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdemoğlu boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların arama şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın çabucak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolay açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda arsa saha illere hizmet vermekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye geçim ve makul eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 makule sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması önemlice taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında özen edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi muhtevain bu unsura ilgi edilmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin tarafı keşik, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi gayrı yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıkeşik firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en reva hediye politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte kötüı maktu ve alevleri bir Yangın Kapısı Fiyatları periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Report this wiki page